Eternitsx00125 9 jpg

Audio installatie presentatieruimte Eternit

22-08-2016 / Referentie

Eternit is een vooraanstaande speler in oplossingen voor daken, gevels en wanden. Het bedrijf is gevestigd aan het Twentekanaal in Goor en telt zo’n 150 medewerkers. RJ Audiovisueel werd gevraagd mee te denken aan een audio installatie in de trainingsruimte van Eternit, waar met regelmaat producttrainingen en presentaties over technologie worden georganiseerd.

Door het formaat van de ruimte is gekozen om te werken met inbouwluidsprekers in het plafond. Hierdoor kan een egaal geluidsbeeld en verstaanbaarheid worden gecreëerd. Eventueel kan de ruimte hierdoor voor meerdere doeleinden worden ingezet. Om de 3 meter is een 8” inbouwluidspreker geplaatst in het systeemplafond.

De sturing van het systeem gebeurt door een combinatie van de AUDIOCONTROL12.8 matrix en een CONCEPT1 mengversterker. Hierbij is het gebruik van de beamer, internetradio en een draadloze microfoon geïntegreerd. Zodra de beamer wordt geactiveerd springt de audio installatie automatisch mee op de juiste instellingen. De bediening van het systeem vindt plaats via een bedienpaneel op de wand, waarmee de functie van de audio installatie ingesteld kan worden.

Gebruikte producten

8 x CMX20T
1 x AUDIOCONTROL12.8FP
1 x CONCEPT1
1 x PMR4000RMKII
1 x DIWAC