Uitnodiging audiocontrol 12 8 training page 001

Audiocontrol 12.8 Training Sessie

17-10-2017 / Nieuws

Op donderdag 16 november organiseert Mennegat Trading in samenwerking met Apart Audio een Training Sessie voor de Audiocontrol 12.8 matrix. De Training Sessie wordt opgedeeld in 2 delen. De Training wordt georganiseerd bij Luimes AV in Emmeloord onder leiding van Hans Timmermans van Apart Audio. 

Ochtend: Basic Training vanaf 09.00 uur
In de ochtend een Basic Training, waar gebruikers kennis kunnen maken met de vele mogelijkheden van één van de meest voordelige matrix systemen op de Nederlandse markt. De Basic Training wordt afgesloten met een aantal praktijk oefeningen, waar wordt getest of de oefenstof is begrepen.

Voor de Basic Training hebben zich tot nu toe 10 deelnemers aangemeld.

Middag: Advanced Training vanaf 13.00 uur
De middag is bedoeld voor de ervaren gebruiker van de Audiocontrol 12.8. Deelnemers kunnen hun vragen van te voren insturen en deze worden gegarandeerd behandeld. Er wordt dieper ingegaan op de paging mogelijkheden, het gebruik van cascade, macro's en Feature Pack. Bovendien worden diverse work arounds besproken om nog meer rendement uit uw installatie te halen.

Voor de Advanced Training hebben zich inmiddels 12 deelnemers aangemeld. 

Bekijk hier het volledige programma.

Smoking ribs, pulled pork & drinks
De dag wordt afgesloten door 2 cowboys die de beste ribs en pulled pork klaar maken naar recept van BBQ goeroe Jord Althuizen. Vertel thuis maar vast dat er voor 1 persoon minder gekookt mag worden!

Audiocontrol 12.8 Training Sessie
Donderdag 16 november
Start Basic Training 09.00 uur
Start Advanced Training 13.00 uur
Locatie: Luimes AV, Escudo 8, Emmeloord

Inschrijven kan per e-mail: ferdi@mennegat.nl