Voorzijde klein afrika klein

Geluidsinstallatie restaurant Klein Afrika

20-06-2016 / Referentie

Aan de rand van recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal ligt het gezellige pannenkoekenrestaurant Klein Afrika. Deze locatie bestaat naast een restaurant uit een zaaltje geschikt voor kleine feestjes en partijen. Bovendien is buiten een groot terras en een compacte dierentuin. Apart Audio Regio Dealer Niehoff Sound & Light uit Denekamp is gevraagd de geluidsinstallatie te realiseren bij de nieuwbouw van het pand.

De installatie moet in het restaurant en op het terras geschikt zijn voor achtergrondmuziek. In het feestzaaltje mag muziek gerust de overhand hebben. Want wat is een feest zonder dat de muziek hard kan? In het restaurant en op het terras is gebruik gemaakt van de design luidspreker MASK6. Deze is geoptimaliseerd voor achtergrondmuziek en bovendien geschikt voor outdoor gebruik.

In de feestzaal is een combinatie gemaakt van MASK8 luidsprekers in combinatie met twee subwoofers. Alle luidsprekers zijn boven in de nok gemonteerd, zodat een perfecte spreiding van het geluid ontstaat en elk deel van de feestzaal wordt bereikt.

De bediening vindt plaats via digitale bedieningspanelen op de wand, waarmee de bron en het volume kan worden aangepast. Elke ruimte heeft een eigen bedieningspaneel, zodat de ruimte qua geluidsniveau kan worden aangepast aan de hoeveelheid mensen in de ruimte. Het resultaat is geweldig en de eerste complimenten van de gasten zijn inmiddels ontvangen.

Gebruikte producten:

1 x AUDIOCONTROL12.8
4 x DIWAC
4 x REVAMP2250
2 x BUZZSTOPMKII
6 x MASK8-BL
16 x MASK6-BL