Wie is Mennegat

Distribution

Mennegat Trading BV - the No.1 Distributor & Independent Sales Agent for Professional Audio equipment within the Benelux region.
With 20 years of experience in one of the largest A/V markets in Europe, we have access to more than 150 of the best system integrators and contractors available, tendering in all major local and international projects. And we supply in Holland to 1,100 AV rental companies via our wholesale branche.

We can cover all of your local processing needs including :
Sales/Product Presentation/Training
Order taking through field representation and back office support
Local logistical supply
Technical product support – online and one-to-one
After sales service, warranty and repair
Local language product website maintained weekly
Local marketing, local shows, local PR
Fully established distribution infrastructure
Fully established sales agency with full daily reporting
Fully focused and organized, we plan in advance with our partners to fully maximize the sales potential of this lucrative region, to ensure success over our competition through detailed and targeted cost-effective marketing solutions, and raise each new brand to the heights of our existing portfolio within the Benelux market

We distribute in The Netherlands:
- Apart Audio
- ITEC Audio
- Community Audio


For more information, contact :
Proprietor: Herjan Mennegat
email: herjan@mennegat.nl
tel: +31547382500

 

This site is only in dutch as we are specialised in Pro AV sales in The Netherlands. You can contact us by phone, we speak English, German and Dutch.
Tel: +31547382500.

 

Mennegat Trading BV is de Nederlandse importeur van Apart Audio, ITEC Audio en Flextern. Hiermee zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van professionele geluidsinstallaties en audio systemen voor het weergeven van muziek, omroepmededelingen en het geven van presentaties. Deze installaties worden ingezet binnen het bedrijfsleven, overheid, retail, onderwijs, horeca en sportaccommodaties. In Nederland werken wij samen met een landelijk netwerk van getrainde installatiebedrijven.

Wanneer u wilt investeren in een nieuwe geluidsinstallatie voor uw bedrijf, vereniging of instelling, dan zijn wij u graag van dienst. In 2016 hebben wij samen met ons netwerk meer dan 1.000 nieuwe geluidsinstallaties opgeleverd in Nederland.

 

 

Mennegat Trading BV

Mennegat Trading BV is gestart in 1997 door Herjan Mennegat en uitgegroeid tot een importeur en distributeur voor de AV installatie branche.
Op dit moment distribueren wij de volgende merken:
- Apart Audio
- ITEC Audio
- Flextern

Wij importeren en hebben agentschappen van diverse fabrikanten uit diverse landen in de wereld
zoals Amerika, Engeland, Belgie, Japan, Oostenrijk, Australie en Nederland.
Wij zijn alleen geïnteresseerd in hoogwaardige produkten met een unieke uitstraling en design en
een langdurige economische waarde.

Ons bedrijf is een familiebedrijf en bestaat uit 3 personen en door onze unieke samenwerking met bedrijven zoals D&M Professional, waarvoor wij de vertegenwoordiging in de Benelux landen verzorgen, beschikken wij voortdurend over een
groot aantal mensen en een goed georganiseerde organisatie.
Wij hebben een kompleet dealer netwerk van ca. 130 bedrijven/winkels met getraind verkopend personeel en meerdere aftersales centra in zowel Nederland als België.

Op al onze orders en inkoopopdrachten zijn de algemene voorwaarden van Mennegat Trading BV van toepassingen. Andersluidende voorwaarden wijzen wij uitdrukkelijk van de hand.
Klik hier voor een kopie van de algemene voorwaarden van Mennegat Trading BV

Over de mennegat.nl website:
- Wij verkopen niet via de website, maar via onze dealers, bel ons voor een de dealer bij u in de buurt: +31(0)547-382500
- Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw
- Wij verkopen niet aan particulieren
- Wij zijn geen winkel

Disclaimer
De informatie op deze website is van algemene informatieve aard. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Mennegat Trading BV geen aansprakelijkheid voor schade of kosten, van welke aard ook, ontstaan door het gebruik van deze website, zoals bijvoorbeeld schade veroorzaakt door mogelijke schrijffouten, onjuistheden of onvolledigheden of gedateerdheid van de informatie op de website.

Copyright statement
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Mennegat Trading BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


This site is only in dutch as we are specialised in Pro AV sales in
Holland and Belgium. You can contact us by phone, we speak English, German and Dutch.