BackUpdate Apart Audio CM series

De Apart Audio Ceiling Mount series (CM) ondergaat een interessante update. De aankomende maanden zullen de CM3T, CM4T, CM4, CM6T, CM20T, CM1008 en CMX20T worden verbeterd. Aan het geluidskarakter van de luidsprekers verandert niets. En de eindgebruiker zal het verschil niet opmerken tussen de nieuwe en de oude versie. De nieuwe versies zijn specifiek ontworpen om gemakkelijker te installeren, kunnen ze nog breder worden toegepast en zijn ze uitgerust in de huisstijl van Apart Audio.

Sinds de introductie van de CM series begin jaren ’90 is deze lijn uitgegroeid tot één van de bouwstenen van Apart Audio en dé standaard keuze voor de installateur in vaste installaties. Desalniettemin was het tijd om de serie te updaten en ‘Apart’ te blijven. Voorzien van de Apart Audio huisstijl, met enkele nieuwe, installatievriendelijke features en verpakt in een nieuwe, ecologische verpakking is de CM serie klaar voor de aankomende jaren.

Nieuwe Quick Fix aansluiting (70-100V)
In- en uitgaande bekabeling tot 2,5 mm² kan vanaf nu worden aangesloten via een drukklem. Dit zorgt voor een snellere installatietijd, waardoor kosten worden bespaard. Bovendien is het gebruik van een lasdoosje niet per sé meer nodig.

Sticker met transformator taps
Op de transformator is een sticker te vinden waarop heel duidelijk staat aangegeven welke power tap je gebruikt.

Nieuwe Quick Fix aansluiting (lage impedantie)
Door de nieuwe Quick Fix aansluiting kan de in- en uitgaande 2,5 mm² bekabeling van een laag ohmig systeem eenvoudig worden aangesloten en kan de transformator worden afgekoppeld.

CM grille met verwijderbaar logo
Nieuw grille ontwerp waarin het logo van Apart Audio elegant en stijlvol is geïntegreerd. Dit logo kan worden verwijderd zonder hierbij schade aan te richten aan de grille. Het verwijderen van het logo zorgt ervoor dat de grille er hetzelfde uit ziet als de oude serie en kan deze lijn discreet worden geïnstalleerd.

Nieuwe look
Het ontwerp van de nieuwe CM serie is gebaseerd op de huisstijl van Apart Audio. Blauwe luidspreker klemmen en product sticker, terwijl de transformator en behuizing op de achterzijde ‘Apart’ zijn gemarkeerd. Dit is aan de voorzijde bij de installatie niet terug te zien. Ook de doos waarin de luidspreker wordt geleverd is vernieuwd.