BackApart Audio Product Launch groot succes!

  • image-2016-10-07.png
  • image-2016-10-07_1.png
  • image-2016-10-07_2.png
  • teamfoto_klein.jpg

Op 6 oktober organiseerde Mennegat Trading de Nederlandse Product Launch waarin de nieuwste producten en ontwikkelingen kenbaar gemaakt werden aan onze installatiepartners. Gedurende de dag was een vrije inloop voor genodigden. In de avond was een speciaal programma samengesteld voor de Apart Audio Regio Dealer Partners. Met een totale opkomst van 200 mensen was de dag meer dan geslaagd.

Gedurende de dag werden er diverse rondleidingen gegeven door Mark Versteegh van MVIE in Sporthal De Wiel, waar een fantastische Apart Audio installatie is gerealiseerd. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om ook ITEC Audio te introduceren als nieuwe kerkspecialist van Nederland. Florian Feiertag van ITEC Audio kwam speciaal uit Oostenrijk over om hier meer over te vertellen.

Product release Apart Audio
In het avondprogramma werden de nieuwe producten stuk voor stuk bekend gemaakt en uitgebreid toegelicht door Raf Willems van Apart Audio. De reacties van de Regio Dealers waren fantastisch. ‘Geweldige producten!’, ‘direct inzetbaar’ en ‘innovatieve verbeteringen’ waren een aantal termen die op de avond voorbij kwamen. Deze nieuwe producten worden binnenkort officieel gereleaset.

Uitreiking awards
Tijdens de avond kregen een aantal Regio Dealers een award uitgereikt uit handen van Ferdi van den Berg, marketing directeur van Mennegat Trading.

RJ Audiovisueel
Beste Regio Dealer Partner met meeste omzet

Luimes AV
Snel groeiende Regio Dealer Partner

AV AT LAST
Beste nieuwe Regio Dealer Partner

Winnaar bowling kampioenschap
De avond werd afgesloten met een bowling kampioenschap. Het was een nek aan nek race met Tjeerd Visser van Diatso, maar Mark de Wit van MVIE ging er met de prijs vandoor. Ook op vrijdag ontving de organisatie nog veel enthousiaste reacties en we zijn er dan ook zeker van dat dit volgend jaar opnieuw wordt georganiseerd. 

Bekijk hier de foto's op Facebook.