BackTerugblik fantastische ISE 2017

  • ise_2017.jpg
  • ise_2017_itec.jpg.jpg
  • demo_ise_2017.jpg

Afgelopen week was Mennegat Trading BV aanwezig op de ISE in Amsterdam. Met bijna 80.000 bezoekers in minder dan 4 dagen tijd was de drukte bij vlagen niet te overzien. Vooral de stand van Apart Audio werd de eerste twee dagen overspoeld door enthousiaste klanten, distributeurs over de hele wereld en prospects. 

Nieuwe MASK C series
Apart Audio lanceerde tijdens ISE twee nieuwe producten. De MASK Clickmount Series is een update van de bestaande MASK 4 en 6 luidspreker. De innovatieve beugel zorgt ervoor dat de installatietijd wordt verkort en dat luidsprekers beter gepositioneerd kunnen worden. Meer info komt snel online.

Nieuwe MA versterkers
De mengversterkers van Apart Audio zijn betrokken in een groot deel van de dagelijkse projecten. Er is door Apart geïnvesteerd in een compleet nieuw redesign, die het gebruik van deze apparatuur door de eingebruiker eenvoudig maakt. Er is geen technische kennis meer nodig om de geluidsinstallatie perfect te bedienen. 

ITEC Audio
Onze Oostenrijkse leverancier ITEC was voor het eerst aanwezig. Na één dag was al duidelijk dat ze volgend jaar terugkomen. Er zijn diverse nieuwe distributie contacten gevonden en bovendien zijn veel projecten besproken. De nieuwe 8x8 Spider88 matrix is door diverse niche installateurs fantastisch ontvangen.

Demo nieuw merk
Zeer binnenkort zal Mennegat Trading BV de distributie van een nieuw merk op zich nemen. Tijdens ISE zijn de vaste partners uitgenodigd voor een demonstratie. De reacties waren geweldig en de energie spatte van sommige verkopers af. Zij kunnen niet wachten om deze producten te mogen gebruiken. Net als wij overigens...

Kortom, wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde editie van ISE 2017. Wat een energie, wat een drukte en wat een enthousiasme!