Back3 redenen om Powersoft te bezoeken op ISE

  • Powersoft_op_ISE_2018.jpg
  • Operator_view_Armonia.jpg

Powersoft Audio staat tijdens de ISE in de nieuwe hal 15 op standnummer U265. De hal is gelegen vlakbij de hoofdingang naar Hal 1. Hoewel er veel redenen zijn om te kiezen voor de producten van Powersoft zijn er deze ISE 3 hele goede redenen om de stand te bezoeken.

1. Een nieuw versterker platform
Tijdens de ISE zal Powersoft een nieuw versterker platform onthullen met optionele DSP en Dante. Dit nieuwe model is gericht op de installatiemarkt en is het antwoord op de vraag vanuit system integrators naar een hoogwaardige versterker-oplossing voor gebruik op sportaccommodaties, ruimtes voor vrijetijdsbesteding en in de retail. 

2. Armonia Pro Suite kennis sessies
Het doel is om integrators te helpen om optimaal resultaat te halen uit hun geluidsinstallatie. Dagelijks worden op de stand kennis sessies aangeboden, waarbij de deelnemer wordt begeleid in het opzetten en ontwerpen van een volledig audio systeem. Integratie binnen IT-netwerken komen aan bod, net als de eisen op het gebied van electriciteit en koeling. De kennis sessies worden afgesloten met inzichten op het gebied van systeembewaking, remote bediening en systeemoptimalisatie.

Deelnemen aan een kennis sessie? Mail naar info@mennegat.nl.

3. Introductie Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali
In het pakket van Powersoft zitten 3 verschillende serie installatieversterkers. Duecanali biedt 2 kanalen. Quattrocanali 4 kanalen. En Ottocanali 8 kanalen. Elk kanaal kan op 100V, 4 Ohm of 8 Ohm worden gebruikt. In de series zitten modellen met verschillend vermogen. Ons team geeft u graag een rondleiding langs de verschillende modellen en vertelt u meer over de gepatenteerde technologieën, zoals Smart Rail Management, Power Factor Correction en Pulse Width Modulation. 

Powersoft Audio
Hal 15 / standnummer U265