BackPowersoft versterkers voor Crestron Vector Performance

  • Powersoft_Duecanali.png

De Powersoft Duecanali en Quattrocanali versterkers zijn nu verkrijgbaar als optie om de nieuwe Vector Performance luidsprekers van Crestron te versterken. Deze lijn met luidsprekers werd in 2017 gelanceerd op InfoComm en zijn met name geschikt voor auditoria, ruimtes voor bijeenkomsten en andere multifunctionele ruimtes.

Luca Giorgi, sales & business development director Powersoft: "We zijn vereerd om als partner met Crestron op te trekken. Crestron is een bedrijf dat alleen de allerbeste oplossingen voor de globale integratie markt levert. Dat deze relatie is ontstaan bevestigt het enorme potentieel van onze versterkers in de vaste installatiemarkt."

Bob Bavolacco, partnerships manager Crestron: "We zijn verheugd om samen te werken met Powersoft, de absolute leider op het gebied van power versterkers. Dankzij dit partnership ontstaan nieuwe kansen voor de Vector Performance serie in de professionele, performance markt. De reputatie van Powersoft spreekt voor zich en het was voor ons dan ook een logische keuze in onze zoektocht naar de juiste versterkers voor onze nieuwe luidsprekers."