BackMennegat & Niehoff ondertekenen strategische alliantie

  • Mennegat_Niehoff_samenwerking_2019.jpg

Mennegat Trading BV en Niehoff High Tech Sound & Light gaan intensiever met elkaar samenwerken. Het was al langer bekend dat beide partijen meer naar elkaar toe willen groeien. Vandaag is er een intentieverklaring ondertekend om een participatieve, verticale alliantie verder uit te werken. In deze alliantie ligt de focus op het gezamenlijk belang.  


Mennegat Trading BV is exclusief importeur van Apart Audio, Community Pro, Mag Audio, Opus technologies en Powersoft in Nederland. Niehoff High Tech Sound & Light is al een flink aantal jaren groothandel en service-center van de merken uit het pakket van Mennegat. Herjan Mennegat en Gerard Niehoff, directie van Mennegat Trading BV en Niehoff High Tech Sound & Light, zijn ervan overtuigd dat de verdere bundeling van krachten leidt tot een sterkere positie in de audio-installatie branche. Bovendien zullen beide bedrijven steeds vaker gezamenlijk naar buiten treden.


De planning is om op 1 juli 2019 een voorstel af te ronden over de ‘juridische, organisatorische en bestuurlijke vormgeving’ van de samenwerking. Per 1 januari 2020 moet de samenwerkingsovereenkomst gereed zijn met een nadere uitwerking van de uitgangspunten en een vaststelling van de randvoorwaarden