BackMennegat Trading distributeur MAG Audio Nederland

  • MAG_Audio_logo.1.png
  • Z-Series-500x500.jpg

Mennegat Trading BV is vanaf 1 juni 2019 exclusief importeur van MAG Audio voor de Nederlandse markt. Het Oekraïense MAG Audio is één van de beste Europese fabrikanten van luidsprekers voor de professionele markt. Het bedrijf is gelegen in de omgeving van Kiev en telt inmiddels een team van meer dan 150 medewerkers.

Mag Audio fabriceert al 20 jaar lang professionele speakers, woofers en drivers. In de loop der jaren heeft Mag een team van ’s werelds belangrijkste engineers samengebracht, die samen zorgen voor een groot arsenaal aan technologische kennis. Deze kennis is teruggebracht in een overzichtelijk assortiment van passieve en actieve luidsprekers en line-arrays voor de installatie- en touringmarkt.

De installatieluidsprekers van MAG Audio zijn ontworpen en gemaakt voor de horeca sector. Het unieke eigen ontwerp van de luidspreker zorgen opzienbarende SPL-niveaus en voor een geweldige geluidskwaliteit. De luidsprekers kunnen simpel geïnstalleerd kunnen worden dankzij de aanwezigheid van solide beugels. Bovendien is de prijsstelling van de producten fantastisch en worden deze geleverd met 5 jaar garantie.

MAG Audio´s EMEA sales manager Maksym Solovyev: “Mennegat Trading biedt MAG Audio een uitstekend netwerk van system integrators en installatiebedrijven, die een specifieke focus hebben op onze belangrijkste verticale markten. Hun inzet en support in combinatie met 25 jaar ervaring in Nederland maakt dat zij de ideale keuze zijn voor MAG Audio in deze belangrijke Europese markt. We kijken er erg uit naar onze samenwerking en zullen zeer nauw samenwerken om mooie oplossingen te realiseren met onze unieke range van professionele audio producten.”

Herjan Mennegat, managing director van Mennegat Trading, voegt toe: “We hebben lang gezocht naar een merk dat ons aanbod in Nederland compleet maakt. MAG Audio is het juiste merk op het juiste moment. Zij hebben een uitstekende Europese reputatie en bieden een perfect productportfolio aan van passieve en actieve subs tot mobiele geluidssystemen en installatieproducten. MAG Audio completeert onze range van superieure audio-installatie-oplossingen. Samen met ons sterke partner netwerk en onze krachtige sales- en marketing tools is dit een winnende combinatie, zodat we verder kunnen groeien in één van de grootste AV-markten van Europa.

Meer informatie vindt u op:

www.mag-audio.com