Image 2016 10 03 1

Presentatiegeluid RSG NO Veluwe Epe

03-10-2016 / Referentie

Het RSG Noord Oost Veluwe ligt net iets buiten het centrum van Epe. Vanuit deze middelbare school stromen leerlingen door naar het MBO, HBO en naar de universiteit.  Het schoolgebouw biedt veel goede en moderne voorzieningen ten behoeve van het hedendaagse onderwijs, waaronder een mediatheek, stabiel draadloos netwerk en een collegezaal voor 68 personen. Ook de aula vertegenwoordigd een belangrijke rol. Backstage AV mocht zich ontfermen over een nieuwe, multifunctionele beamerinstallatie met presentatiegeluid van Apart Audio.

In de aula is ruimte aan grote groepen mensen. Examenuitreikingen, presentaties en optredens worden hier georganiseerd. Duidelijke projectie en verstaanbaarheid zijn twee belangrijke eisen op dit podium. Om de verstaanbaarheid te optimaliseren heeft Backstage AV twee 8” luidsprekers geplaatst naast het podium richting publiek. Deze worden gebruikt, zodra een spreker de microfoon oppakt en één van de activiteiten start.

Ook kan het systeem worden ingezet voor achtergrondmuziek. Middels een internetradio wordt standaard radio weergegeven. Via een eenvoudige bediening op een 19” rack kunnen instellingen worden gewijzigd. Zo kan ook het volume, enkele instellingen voor de microfoon en de keuze van de muziek worden bepaald. De kracht van het systeem zit in de eenvoudige bediening. Zelfs een a-technische leraar kan hiermee overweg. Zo kan het systeem optimaal door iedereen worden gebruikt.

Gebruikte producten:

1 x PM1122
1 x PM1122RL
1 x CHAMP2
1 x PMR4000RMKII
2 x MASK8F-BL