Logo apart

06 okt Apart Audio Product Launch NL

04-10-2016 / Nieuws

Op donderdag 6 oktober organiseert Mennegat Trading BV de Nederlandse Apart Audio Peroduct Launch in hartje Nederland. In Vergaderlocatie De Schildkamp in Asperen bent u uitgenodigd om de nieuwste ontwikkelingen van Apart Audio te bekijken en te ervaren.

Introductie nieuwe producten
Tijdens deze Product Launch zullen we in Nederland de nieuwste producten van Apart Audio introduceren, die de aankomende maanden beschikbaar gaan worden. Een update van de bekendste range luidsprekers, nadruk op design en geweldige ontwikkelingen op het gebied van gebruiksvriendelijke randapparatuur. Dat mag je niet missen!

Rondleiding sporthal
Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er diverse rondleidingen door sporthal De Wiel, welke recentelijk is opgeleverd. De sporthal is gelegen tegenover De Schildkamp. In een rondleiding van een half uur ziet en hoort u alle facetten waar Apart Audio om bekend staat. Achtergrondmuziek, voorgrondmuziek, gebruiksvriendelijke bediening, koppeling met de brandmeldinstallatie, opbouw- en inbouwluidsprekers, lokale inputs, etc. 

Bekijk hier de referentie op apart-audio.nl. 

Introductie nieuwe kerkspecialist Nederland
Al 16 jaar is Mennegat Trading BV importeur van het merk ITEC Audio. ITEC heeft in Oostenrijk sinds het jaar 2000 al meer dan 1.000 kerken geïnstalleerd en voorzien van een gebruiksvriendelijke geluidsinstallatie met optimale spraakverstaanbaarheid. Op 6 oktober zal Florian Feiertag overkomen uit Oostenrijk en u verwonderen met een demonstratie op het gebied van stuurbaar geluid, het automatisch mixen van microfoons, DSP en presentatie geluidstechniek.  

Apart Audio Product Launch
Donderdag 6 oktober 2016
11.00 - 16.00 uur
Vergaderlocatie De Schildkamp
Leerdamseweg 44, Asperen
Toegang is gratis, u kunt vrij binnenlopen.

Dit event op facebook.