Bibliotheek zeewolde

Muziekinstallatie bibliotheek Zeewolde

25-07-2016 / Referentie

De bibliotheek in Zeewolde is verhuisd naar de Kerkstraat. Op de nieuwe locatie heeft regio dealer Luimes AV een nieuwe audio- en video installatie mogen realiseren. Onderdeel van deze installatie is een systeem voor het afspelen van achtergrondmuziek, toepassen van omroep en verstaanbaarheid van presentators tijdens evenementen en bijeenkomsten.

Om de achtergrondmuziek weer te geven is gekozen voor de stijlvolle, witte OVO5T luidsprekers. Deze zijn op diverse plaatsen verspreid in de bibliotheek geplaatst. Dit deel van de installatie kan tevens worden gebruikt voor het omroepen van berichten, zoals sluitingstijden.

Ter ondersteuning van een projectie oplossing in de filmzaal zijn twee witte MASK8F luidsprekers geplaatst. Zodra de beamer wordt geactiveerd zal het geluid worden weergegeven uit dit systeem.

Het personeel kan de installatie makkelijk bedienen door een eenvoudige voorversterker. Hierop wordt geselecteerd of de achtergrondmuziek wordt gehoord of de presentator door de microfoon. Het volume kan in de filmzaal en in de bibliotheek onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Beide hebben een eigen volumeknop.

Gebruikte producten

8 x OVO5T-W
1 x REVAMP1120T
2 x MASK8F-W
1 x REVAMP2250
1 x PM7400MKII